Vej til Yde Centret i Skive med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Yde Centret?

De nærmeste stationer til Yde Centret er:

  • Skivehallen (Skive Kom) er 278 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Ringvej Syd/Kasernen (Skive Kom) er 594 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Hjortevej/Frisenborgvej (Skive Kom) er 891 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Yde Centret?

Disse Bus linjer standser nær Yde Centret: 13, 404, 72.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Yde Centret?

Disse Jernbane linjer standser nær Yde Centret: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Yde Centret i Skive

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Yde Centret i Skive, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Yde Centret på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Yde Centret i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Yde Centret? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skivehallen (Skive Kom); Ringvej Syd/Kasernen (Skive Kom); Hjortevej/Frisenborgvej (Skive Kom).

Du kan tage til Yde Centret med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 13, 404, 72 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Yde Centret fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Yde Centret, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skive, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Yde Centret, Skive
Lettere at komme til Yde Centret med appen!