Kuinka päästä kohteeseen Metrotec paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi, Raitiovaunu tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Metrotec?

Lähimmät asemat kohteeseen Metrotec ovat:

  • Sarapuu on 412 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
  • Haljas Tee on 454 metriä päässä, 6 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Metrotec?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Metrotec: 5.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Metrotec, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Metrotec kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Metrotec vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Metrotec.

Etsitkö kohteen Metrotec lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Sarapuu; Haljas Tee.

Voit päästä kohteeseen Metrotec liikennevälineillä: Bussi, Raitiovaunu tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 5

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Metrotec helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Metrotec matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Metrotec, Tallinn
Matkusta määränpäähän Metrotec helpommin sovelluksen avulla!