Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Parolan Leijona paikassa Hattula kulkuvälineellä bussi?

Näytä Parolan Leijona, Hattula, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Parolan Leijona Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Parolan Leijona ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Parolan Leijona joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Parolan Leijona, Hattula

 • Nihattula Th L,11 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Parolan Leijona, Hattula

 • 500,500 Hämeenlinna-Iittala,
 • 501,501 Hämeenlinna- Iittala- Taljalan th.,
 • 510,510 Hämeenlinna-Kankainen-Iittala,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Parolan Leijona?

  Lähimmät asemat kohteeseen Parolan Leijona ovat:

  • Nihattula Th L on 810 metriä päässä, 11 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Parolan Leijona?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Parolan Leijona: 5, 510.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Parolan Leijona kaupungissa Hattula?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Parolan Leijona kaupungissa Hattula on Nihattula Th L. Se on 11 min kävelymatkan päässä.

Näytä Parolan Leijona, Hattula, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Parolan Leijona, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Parolan Leijona kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Parolan Leijona vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Parolan Leijona.

Etsitkö kohteen Parolan Leijona lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Nihattula Th L.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Parolan Leijona helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Parolan Leijona matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Hattula, Hämeenlinna

Parolan Leijona, Hattula

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Parolan Leijona, Hattula

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Parolan Leijona, Hattula

Helpompi päästä kohteeseen Parolan Leijona