Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Parolan Leijona paikassa Hattula kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Parolan Leijona, Hattula, kartalla

Parolan Leijona kartta

Bussi-asemat lähellä kohdetta Parolan Leijona, Hattula

Aseman nimiEtäisyys
Nihattula Th L11 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Parolan Leijona, Hattula

Linjan nimiSuunta
500500 Hämeenlinna-Iittala
501501 Hämeenlinna- Iittala- Taljalan th.
510510 Hämeenlinna-Kankainen-Iittala
651651 Renkajärventie-Parola
655655 Parola-Nihattula-Sattula-Pelkola-Parola
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Parolan Leijona?

  Lähimmät asemat kohteeseen Parolan Leijona ovat:

  • Nihattula Th L on 809 metriä päässä, 11 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Parolan Leijona?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Parolan Leijona: 5, 510.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Parolan Leijona, Hattula, kartalla

Parolan Leijona kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Parolan Leijona, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Parolan Leijona kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Parolan Leijona vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Parolan Leijona.

Etsitkö kohteen Parolan Leijona lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Nihattula Th L.

Voit päästä kohteeseen Parolan Leijona liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 5510

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Parolan Leijona helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Parolan Leijona matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Parolan Leijona, Hattula
Parolan Leijona, HattulaParolan leijona on keisari Aleksanteri II:n vierailun kunniaksi vuonna 1868 paljastettu muistomerkki Hattulan Parolannummella. Patsaan veisti kuvanveistäjä Andreas Fornander ja se sijaitsee varuskunnan harjoituskentän etelälaidassa.Metalliseokseen valettu veistos on leijona, jonka vasemman etukäpälän alla on pallo. Alhaalta porrastettu jalusta on harmaata graniittia. Muistomerkin kokonaiskorkeus on 5,2 metriä. Graniittijalustaan on kirjoitettu versaalikirjaimin: Muistomerkki liittyy Helsingin vuoden 1863 valtiopäiviä edeltävään Aleksanteri II:n Suomen matkaan. Suomen kaartin univormuun pukeutunut keisari tarkasti Parolannummella Suomen sotajoukot.Paikalla oli myös senattori J. V. Snellman, joka esitteli keisarille Kielireskriptin eli asetuksen, joka kohotti suomen kielen aseman Suomen suuriruhtinaskunnan valtionhallinnossa ruotsin rinnalle. Säädöksen mukaan suomenkielisiä asiakirjoja voitiin jättää virastoihin ja tuomioistuimiin välittömästi asetuksen voimaantulon jälkeen. Asetus velvoitti viranomaisia ryhtymään toimenpiteisiin, jotta valtion elimet ja laitokset pystyisivät 20 vuoden kuluttua asetuksen voimaantulosta tuottamaan itse suomenkielisiä asiakirjoja. Keisari hyväksyi asetuksen allekirjoittamalla sen seuraavana päivänä Hämeenlinnan maaherrantalossa.Kuvanveistäjä Andreas Fornander (1820–1903) opiskeli Tukholman taideakatemiassa. Hänet tunnetaan varsinkin eläimiä esittävistä savisista pienveistoksistaan, sekä maisemamaalauksistaan. Keisarin elinaikana paljastettu veistos on vanhin Aleksanteri II:n muistomerkki. Monumentti konservoitiin vuonna 2011 ja työn yhteydessä selvisi, että leijonapatsaan metalliseoksessa yli 50 prosenttia on lyijyä, noin 30 prosenttia tinaa ja noin 20 prosenttia sinkkiä. Konservoinnin yhteydessä leijonan pinta pronssattiin paremman säilyvyyden takaamiseksi.
Kuinka päästä määränpäähän Parolan Leijona käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Parolan Leijona, Hattula

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Parolan Leijona