Kuinka päästä kohteeseen Selver paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Selver?

Lähimmät asemat kohteeseen Selver ovat:

  • Räga on 25 metriä päässä, 1 min kävelymatka.
  • Pikaliiva on 142 metriä päässä, 2 min kävelymatka.
  • Tuleraua on 469 metriä päässä, 7 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Selver?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Selver: 108, 237, 4, 41.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Selver, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Selver kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Selver vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Selver.

Etsitkö kohteen Selver lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Räga; Pikaliiva; Tuleraua.

Voit päästä kohteeseen Selver liikennevälineillä: Bussi tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 108, 237, 4, 41

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Selver helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Selver matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Selver, Tallinn
Matkusta määränpäähän Selver helpommin sovelluksen avulla!