Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Vähikkälän Suvipuoti Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Vähikkälän Suvipuoti ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala

 • Kirkkoportintie Th I,2 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala

 • 244,244 Hml-Rastikangas-Turenki-Kiipula-Tervakoski-Vähikkälä,
 • 271,271 Tassu-bussi,
 • 361,361 Vähikkälä-Tervakoski koulu-Tervakoski las,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti?

  Lähimmät asemat kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti ovat:

  • Kirkkoportintie Th I on 90 metriä päässä, 2 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Vähikkälän Suvipuoti?

  244

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Vähikkälän Suvipuoti kaupungissa Janakkala on Kirkkoportintie Th I. Se on 2 min kävelymatkan päässä.

Näytä Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Janakkala.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti.

Etsitkö kohteen Vähikkälän Suvipuoti lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Kirkkoportintie Th I.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Vähikkälän Suvipuoti Osoite: Vähikkäläntie katu kaupungissa Janakkala

Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vähikkälän Suvipuoti, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Vähikkälän Suvipuoti