Hvordan komme til Hamar i Hamar via Buss eller Jernbane?

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Hamar?

De nærmeste stasjonene til Hamar er:

  • Hamar Sykehus er 387 meter unna, 5 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Hamar

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Hamar: 101.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Hamar

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Hamar: 21, R10.

Hamar, Hamar, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hamar i Hamar

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Hamar i Hamar, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Hamar med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Hamar i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Hamar? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Hamar Sykehus.

Du kan komme deg til Hamar via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 101 Jernbane 21, R10

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Hamar enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Hamar, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Hamar, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Hamar, Hamar
Hamar, Hamar Hamar er en by og kommune på Hedmarken som er fylkeshovedstaden i Innlandet fylke. Den grenser i vest til Ringsaker, i nordøst til Åmot, i øst til Løten, og i sør til Stange. Nærmere 223 km², eller ca. 64 %, av kommunen eies av Vang Almenning. Hamar er den største byen i Hedmark, og det største tettstedet i Innlandet med ukjent kode innbyggere per 1. januar 2020. Stortettstedet Hamar hadde 94 698 innbyggere per 1. januar 2020 og er en del av Mjøsbyregionen. Byen er fylkesadministrasjonssete for Innlandet fylke. Norsk Tipping har sitt hovedkvarter på Hamar. Byen var en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Skøyteløpene ble avholdt i Vikingskipet, mens kortbaneløp og kunstløp foregikk i Hamar OL-amfi, og byen var vertskap for flere store teater- og kulturbegivenheter. Ishockeylaget Storhamar Hockey, fotballagene Ham-Kam og Fart og håndballaget Storhamar kommer fra Hamar. Byen har et rikt kulturliv, med aktive kor, teatergrupper og idrettslag på alle nivåer, og et variert tilbud av konserter, teaterforestillinger, filmvisninger og kunstutstillinger tilbys regionens innbyggere.
Hvordan komme seg til Hamar med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Hamar med app!