Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Le Comptoir De La Céramique in Beyne-Heusay via Bus?

Routeaanwijzingen naar Le Comptoir De La Céramique (Beyne-Heusay) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Le Comptoir De La Céramique komen

Hoe gaan naar Le Comptoir De La Céramique via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Le Comptoir De La Céramique in Beyne-Heusay with public transit?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Beyne-Heusay vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Le Comptoir De La Céramique in Beyne-Heusay.

    Meer details...
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Le Comptoir De La Céramique?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Le Comptoir De La Céramique: 10, 138.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Le Comptoir De La Céramique in Beyne-Heusay

Vraag jij je af hoe je naar Le Comptoir De La Céramique geraakt in Beyne-Heusay, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Le Comptoir De La Céramique te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Le Comptoir De La Céramique te gaan.

Je kan naar Le Comptoir De La Céramique reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Le Comptoir De La Céramique eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Le Comptoir De La Céramique gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beyne-Heusay, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Le Comptoir De La Céramique, Beyne-Heusay
Makkelijker om bij Le Comptoir De La Céramique te komen met de app!