Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Ing in Fléron via Bus?

Routeaanwijzingen naar Ing (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Ing komen

Hoe gaan naar Ing via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Ing in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Ing geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Ing te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Ing te gaan.

Je kan naar Ing reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Ing eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Ing gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Ing, Fléron
Makkelijker om bij Ing te komen met de app!