Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Centre Commercial Du Bay Bonnet in Fléron via Bus?

Routeaanwijzingen naar Centre Commercial Du Bay Bonnet (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Centre Commercial Du Bay Bonnet komen

Hoe gaan naar Centre Commercial Du Bay Bonnet via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Welke Buslijnen stoppen nabij Centre Commercial Du Bay Bonnet?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Centre Commercial Du Bay Bonnet: 10, 138.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Centre Commercial Du Bay Bonnet in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Centre Commercial Du Bay Bonnet geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Centre Commercial Du Bay Bonnet te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Centre Commercial Du Bay Bonnet te gaan.

Je kan naar Centre Commercial Du Bay Bonnet reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Centre Commercial Du Bay Bonnet eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Centre Commercial Du Bay Bonnet gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Centre Commercial Du Bay Bonnet, Fléron
Makkelijker om bij Centre Commercial Du Bay Bonnet te komen met de app!