Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Saint Laurent in Fléron via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Saint Laurent (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Saint Laurent komen

Hoe gaan naar Saint Laurent via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Saint Laurent in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Saint Laurent geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Saint Laurent te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Saint Laurent te gaan.

Je kan naar Saint Laurent reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138, 28

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Saint Laurent eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Saint Laurent gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Saint Laurent, Fléron
Makkelijker om bij Saint Laurent te komen met de app!