Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Le Manège Du Forgeron in Fléron via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Le Manège Du Forgeron (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Le Manège Du Forgeron komen

Hoe gaan naar Le Manège Du Forgeron via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Le Manège Du Forgeron via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Le Manège Du Forgeron in Fléron te komen?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Fléron vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Le Manège Du Forgeron in Fléron.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Le Manège Du Forgeron?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Le Manège Du Forgeron: 10, 33.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Le Manège Du Forgeron?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Le Manège Du Forgeron: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Le Manège Du Forgeron in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Le Manège Du Forgeron geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Le Manège Du Forgeron te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Le Manège Du Forgeron te gaan.

Je kan naar Le Manège Du Forgeron reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 33 Trein: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Le Manège Du Forgeron eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Le Manège Du Forgeron gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Le Manège Du Forgeron, Fléron
Makkelijker om bij Le Manège Du Forgeron te komen met de app!