Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Onverhard Pad in Asse via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Onverhard Pad (Asse) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Onverhard Pad komen

Hoe gaan naar Onverhard Pad via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Onverhard Pad via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Onverhard Pad in Asse

Vraag jij je af hoe je naar Onverhard Pad geraakt in Asse, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Onverhard Pad te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Onverhard Pad te gaan.

Je kan naar Onverhard Pad reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 213 Trein: DENDERMONDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Onverhard Pad eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Onverhard Pad gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Asse, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Onverhard Pad, Asse
Makkelijker om bij Onverhard Pad te komen met de app!