Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Pad3 in Asse via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Pad3 (Asse) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Pad3 komen

Hoe gaan naar Pad3 via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Pad3 via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Pad3 in Asse

Vraag jij je af hoe je naar Pad3 geraakt in Asse, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Pad3 te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Pad3 te gaan.

Je kan naar Pad3 reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 165, 213 Trein: DENDERMONDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Pad3 eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Pad3 gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Asse, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Pad3, Asse
Makkelijker om bij Pad3 te komen met de app!