Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Stylemans in Asse via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Stylemans (Asse) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Stylemans komen

Hoe gaan naar Stylemans via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Stylemans via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Stylemans in Asse te komen?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Asse vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Stylemans in Asse.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Stylemans?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Stylemans: 213.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Stylemans?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Stylemans: AALST - DENDERMONDE.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Stylemans in Asse

Vraag jij je af hoe je naar Stylemans geraakt in Asse, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Stylemans te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Stylemans te gaan.

Je kan naar Stylemans reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 213 Trein: AALST - DENDERMONDE

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Stylemans eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Stylemans gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Asse, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Stylemans, Asse
Makkelijker om bij Stylemans te komen met de app!