Hoe gaan naar Vanderstichelen in Brussel via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Vanderstichelen?

De dichtstbijzijnde stations bij Vanderstichelen zijn:

  • Vanderstichelen is 20 meters verwijderd, 1 minuten wandelen.
  • Sint-Jans-Molenbeek Belgica is 64 meters verwijderd, 1 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Vanderstichelen?

Deze Buslijnen stoppen nabij Vanderstichelen: 230, 232, 243, 251, 260.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Vanderstichelen?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Vanderstichelen: AALST - DENDERMONDE, DENDERMONDE - AALST.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Vanderstichelen in Brussel

Vraag jij je af hoe je naar Vanderstichelen geraakt in Brussel, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Vanderstichelen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Vanderstichelen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Vanderstichelen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Vanderstichelen; Sint-Jans-Molenbeek Belgica.

Je kan naar Vanderstichelen reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 230, 232, 243, 251, 260 Trein: AALST - DENDERMONDE, DENDERMONDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Vanderstichelen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Vanderstichelen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Brussel, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Vanderstichelen, Brussel
Makkelijker om bij Vanderstichelen te komen met de app!