Fortsæt til primært indhold

Vej til Allergård i Christiansfeld med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Allergård fra de vigtigste steder i Christiansfeld med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Allergård

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Allergård?

  De nærmeste stationer til Allergård er:

  • Aller Allervej er 227 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Allergård?

  Disse Bus linjer standser nær Allergård: 134, 525.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Allergård i Christiansfeld

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Allergård i Christiansfeld, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Allergård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Allergård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Allergård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aller Allervej.

Du kan tage til Allergård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 134, 525

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Allergård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Allergård, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Christiansfeld, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Allergård, Christiansfeld
Lettere at komme til Allergård med appen!