Fortsæt til primært indhold

Vej til Ballegab Skovbæk i Vejle med Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ballegab Skovbæk?

  De nærmeste stationer til Ballegab Skovbæk er:

  • Vardevej V Kærbøllinghusevej er 327 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ballegab Skovbæk?

  Disse Bus linjer standser nær Ballegab Skovbæk: 143.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ballegab Skovbæk i Vejle

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ballegab Skovbæk i Vejle, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ballegab Skovbæk på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ballegab Skovbæk i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ballegab Skovbæk? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vardevej V Kærbøllinghusevej.

Du kan tage til Ballegab Skovbæk med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 143

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ballegab Skovbæk fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ballegab Skovbæk, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vejle, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ballegab Skovbæk, Vejle
Lettere at komme til Ballegab Skovbæk med appen!