Vej til Fuglsang i Nysted med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Fuglsang fra de vigtigste steder i Nysted med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fuglsang

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Fuglsang?

De nærmeste stationer til Fuglsang er:

  • Fuglsang (Nystedvej) er 318 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Fuglesang Skov (Fuglsangvej) er 1055 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Fuglsang?

Disse Bus linjer standser nær Fuglsang: Bus - 730, Bus - 800.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fuglsang i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fuglsang i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fuglsang på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fuglsang i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Fuglsang? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fuglsang (Nystedvej); Fuglesang Skov (Fuglsangvej).

Du kan tage til Fuglsang med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730, Bus - 800

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fuglsang fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fuglsang, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fuglsang, Nysted
Lettere at komme til Fuglsang med appen!