Vej til Sløsserup i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Sløsserup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sløsserup fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sløsserup

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Sløsserup?

Disse Bus linjer standser nær Sløsserup: Bus - 730.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sløsserup?

Disse Jernbane linjer standser nær Sløsserup: Jernbane - RE.

Sløsserup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sløsserup i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sløsserup i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sløsserup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sløsserup i realtid.

Du kan tage til Sløsserup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730 Jernbane: Jernbane - RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sløsserup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sløsserup, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sløsserup
Sløsserup Sløsserup er en lille landsby i Toreby Sogn på Sydøstlolland. Stedet omtales første gang i 1423 på skrift. Navnets efterled ”rup” er en omdannelse af ordet ”torp”, der betyder udflyttersted. Normalt har disse byer et mandsnavn som første led efter den person, der foretog brydningen af nyt land, men ordet Sløsse- er ikke et mandsnavn. Det har muligvis forbindelse til landsbyen Sløsse i Vester Ulslev Sogn, ca. 10 km. mod vest. Byer med torp-navne menes at være opstået mellem ca. 850 og 1200. Egnen var tidliger meget skovrig, og der er stadig store strækninger med skov tæt på landsbyen.
Sådan kommer du til Sløsserup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sløsserup med appen!