Fortsæt til primært indhold

Vej til Høvesten i Gribskov med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Høvesten?

  De nærmeste stationer til Høvesten er:

  • Græsted St. er 160 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Østerdalen (Pårupvej) er 468 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Høvesten?

  Disse Bus linjer standser nær Høvesten: 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Høvesten?

  Disse Jernbane linjer standser nær Høvesten: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Høvesten i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Høvesten i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Høvesten på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Høvesten i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Høvesten? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Græsted St.; Østerdalen (Pårupvej).

Du kan tage til Høvesten med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Høvesten fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Høvesten, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Høvesten, Gribskov
Lettere at komme til Høvesten med appen!