Fortsæt til primært indhold

Vej til Haraldskær Fabrik i Egtved med Bus, Jernbane eller Færge?

Haraldskær Fabrik kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Haraldskær Fabrik fra de vigtigste steder i Egtved med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Haraldskær Fabrik

  • Bus Bus: Bus - 143, Bus - 214

Sådan kommer du til Haraldskær Fabrik af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Haraldskær Fabrik?

    Disse Bus linjer standser nær Haraldskær Fabrik: Bus - 143, Bus - 214.

    Flere detaljer
Haraldskær Fabrik kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Haraldskær Fabrik i Egtved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Haraldskær Fabrik i Egtved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Haraldskær Fabrik på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Haraldskær Fabrik i realtid.

Du kan tage til Haraldskær Fabrik med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 143, Bus - 214

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Haraldskær Fabrik fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Haraldskær Fabrik, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Egtved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Haraldskær Fabrik, Egtved
Haraldskær Fabrik, Egtved Haraldskær fabrik er et tidligere fabriksanlæg og en bebyggelse ved Vejle Å, beliggende 3 km sydøst for Bredsten og 4 km nord for Ødsted. Bebyggelsen ligger 3 km sydvest for hovedgården Haraldskær i Skibet Sogn, Vejle Kommune. Fabrikken blev oprindeligt anlagt i 1741 for at udnytte vandkraften syd for åen på Haraldskær Mark. Der blev drevet stampemølle, forskellige former for metalvareindustri og fremstilling af lervarer. I 1757 blev fabrikken flyttet længere op ad åen til Rue Mark. Her blev der fremstillet kobbervarer, leer og søm. Fra 1872 blev der produceret træmasse og papir, men efter en brand i 1922 blev papirfabrikken nedlagt. Fra 1924 fungerede stedet som kraftstation under Bredsten Elektricitetsværk, men den er også nedlagt.
Sådan kommer du til Haraldskær Fabrik med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Haraldskær Fabrik med appen!