Fortsæt til primært indhold

Vej til Helsingør med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Helsingør?

  De nærmeste stationer til Helsingør er:

  • Helsingør St. er 97 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Havnepladsen (Jernbanevej) er 457 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Helsingør?

  Disse Bus linjer standser nær Helsingør: 353, 388.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Helsingør?

  Disse Jernbane linjer standser nær Helsingør: 029, 930R.

  Flere detaljer

Se Helsingør, Helsingør på kortet

Helsingør kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Helsingør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Helsingør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Helsingør på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Helsingør i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Helsingør? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Helsingør St.; Havnepladsen (Jernbanevej).

Du kan tage til Helsingør med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 353, 388 Jernbane: 029, 930R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Helsingør fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Helsingør, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Helsingør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Helsingør
Helsingør Denne artikel handler om selve byen Helsingør. Ordet Helsingør bruges ofte også som en kort betegnelse for Helsingør Kommune. Helsingør er en by ved kysten i det nordøstlige Nordsjælland og porten til resten af Skandinavien. Helsingør er centrum for Nordsjællands største kommune og det fjerdestørste byområde på Sjælland efter København, Roskilde og Hørsholm, beliggende ved den smalleste del af Øresund. Lige på den anden side (5 km.) af Øresund ligger Helsingborg (ca. 130.000 mennesker, hvorfra mange tager til Helsingør for at shoppe og opleve kulturen). Helsingør er havne- og færgeby med hyppige afgange via bilfærge samt passagerfærge til Helsingborg i Skåne. Helsingør er verdenskendt pga. Kronborg og Hamlet. Helsingør er også blevet verdenskendt[kilde mangler] for M/S Museet for Søfart. Helsingør er regionalt handelsområde for Nordsjælland inden for en del produktområder også den svenske side af Øresund; Helsingør med ca. 500 butikker har et handelsopland på over 500.000 kunder inden for cirka 30 minutters kørsel.
Sådan kommer du til Helsingør med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Helsingør med appen!