Fortsæt til primært indhold

Vej til Lejrpladsen Viben i Tårnby med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Lejrpladsen Viben?

    Disse Bus linjer standser nær Lejrpladsen Viben: 33.

    Flere detaljer
Lejrpladsen Viben kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Lejrpladsen Viben i Tårnby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lejrpladsen Viben i Tårnby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lejrpladsen Viben på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lejrpladsen Viben i realtid.

Du kan tage til Lejrpladsen Viben med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 33

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lejrpladsen Viben fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lejrpladsen Viben, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Tårnby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lejrpladsen Viben, Tårnby

Nærmeste stationer til Lejrpladsen Viben i Tårnby

Lettere at komme til Lejrpladsen Viben med appen!