Vej til Lindebjerg i Danmark med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lindebjerg?

De nærmeste stationer til Lindebjerg er:

  • Harritslevvej (Nordfyn Kommune) er 1060 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lindebjerg?

Disse Bus linjer standser nær Lindebjerg: Bus - 191.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lindebjerg i Danmark

Søger du vejvisning til Lindebjerg i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane eller Bus køreplaner til Lindebjerg. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Lindebjerg.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Lindebjerg: Harritslevvej (Nordfyn Kommune).

Vælg Jernbane eller Bus muligheder, du kan tage for at komme til Lindebjerg. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 191.

Er du ved at planlægge din retur fra Lindebjerg, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Lindebjerg
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Lindebjerg med appen!