Vej til Oslo Plads i Indre By, København med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Oslo Plads, Indre By, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Oslo Plads fra de vigtigste steder i Indre By, København med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Oslo Plads - Bus: 1A; Jernbane: A, B.

Sådan kommer du til Oslo Plads af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Kildebakke St., Søborg 21 min
Jernbane - B
Fra COWI A/S, Kongens Lyngby 22 min
Jernbane - A
Fra Rødovre st., Hvidovre 22 min
Jernbane - B
Fra Novo Nordisk - NN1, Bagsværd 36 min
Gå
Jernbane - B
Fra Brøndbyøster st., Brøndby 24 min
Jernbane - B

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Oslo Plads?

De nærmeste stationer til Oslo Plads er:

  • Østerport St. er 23 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Østerport St. (Oslo Plads) er 24 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Østerport St. (Folke Bernadottes Allé) er 174 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Oslo Plads?

Disse Bus linjer standser nær Oslo Plads: 1A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Oslo Plads?

Disse Jernbane linjer standser nær Oslo Plads: A, B.

Oslo Plads, Indre By, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Oslo Plads i Indre By, København

Søger du efter vejvisning til Oslo Plads i Indre By, København, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Oslo Plads med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Oslo Plads - Bus: 1A; Jernbane: A, B.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Østerport St.; Østerport St. (Oslo Plads); Østerport St. (Folke Bernadottes Allé).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Oslo Plads på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Oslo Plads på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Oslo Plads, Indre By, København
Oslo Plads, Indre By, København Oslo Plads ligger på Østerbro i København. Pladsen fik sit navn i 1962. Før da var pladsen en del af Østerbrogade, men da denne gades strækning fra Kristianiagade og til Lille Triangel i 1962 omdøbtes til Dag Hammarskjölds Allé (opkaldt efter de Forenede Nationers da nyligt afdøde generalsekretær), fik denne inderste del af den daværende Østerbrogade navnet Oslo Plads. Navnet lægger sig op til de øvrige gader i kvarteret nord for Østbanegade, hvor mange af gaderne er opkaldt efter norske byer. Hvor Oslo Plads ligger nu, lå den gamle Østerport, der blev revet ned i 1857-1858 som den sidste af de gamle københavnske byporte i den gamle Københavns Vold. På pladsen ligger Østerport Station, der er opført i 1894-1897 af arkitekten Heinrich Wenck. Over for på pladsen ses bygningen, der rummer Den Frie Udstillings bygning. Denne udstillingsbygning lå oprindelig ved det gamle Københavns Vandværk og den daværende Aborrepark ved den nordligste del af Københavns Vestervold. Bygningen blev flyttet til sin nuværende beliggenhed i 1914. Arkitekten er maleren og billedhuggeren J.F. Willumsen. Begge de nævnte bygninger er fredede. Af bygninger her ligger i øvrigt: Hotel Østerport, oprindeligt opført som nødhotel efter 2. verdenskrig, men helt ombygget i 1955 og 1990. På hjørnet af Østbanegade, Oslo Plads 12-16, ligger en stor beboelses- og kontorejendom i palæstil, kaldet Glacispalæet, der blev opført i 1900-1903 af arkitekt Andreas Clemmensen, der også byggede lignende huse i Stockholmsgade samt Otto Benzons villa på hjørnet af Kristianiagade. Ud for Østerport Station står Nulpunktstenen. Fra denne stensøjle, der er tegnet af arkitekten Peder Vilhelm Jensen-Klint og opstillet i 1925, måles afstandene her fra, hvor den gamle Østerport stod og ligesom i dennes tid, ud til forskellige nordsjællandske destinationer. Der findes tre andre lignende nulpunktsten i København: ved Nørreport, på Rådhuspladsen og på Torvegade ved Christianshavns Vold.
Sådan kommer du til Oslo Plads med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Oslo Plads med appen!