Fortsæt til primært indhold

Vej til Paaske-Høien i Danmark med Bus eller Jernbane?

Paaske-Høien kort

Vejvisning til Paaske-Høien fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Paaske-Høien

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Paaske-Høien?

    Disse Bus linjer standser nær Paaske-Høien: 661R.

    Flere detaljer
Paaske-Høien kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Paaske-Høien i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Paaske-Høien i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Paaske-Høien på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Paaske-Høien i realtid.

Du kan tage til Paaske-Høien med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Paaske-Høien fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Paaske-Høien, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Paaske-Høien
Lettere at komme til Paaske-Høien med appen!