Fortsæt til primært indhold

Vej til Prøvestenen i Stevns med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Prøvestenen?

  De nærmeste stationer til Prøvestenen er:

  • Vink - Bøgeskov (Holtug Strandvej) er 876 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Prøvestenen?

  Disse Bus linjer standser nær Prøvestenen: 251.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Prøvestenen i Stevns

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Prøvestenen i Stevns, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Prøvestenen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Prøvestenen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Prøvestenen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vink - Bøgeskov (Holtug Strandvej).

Du kan tage til Prøvestenen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 251

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Prøvestenen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Prøvestenen, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Stevns, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Prøvestenen, Stevns

Nærmeste stationer til Prøvestenen i Stevns

Lettere at komme til Prøvestenen med appen!