Fortsæt til primært indhold

Vej til Rejsby i Tønder med Jernbane eller Bus?

Se Rejsby, Tønder på kortet

Rejsby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Rejsby fra de vigtigste steder i Tønder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rejsby

  • Jernbane Jernbane: RA

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Rejsby?

    Disse Jernbane linjer standser nær Rejsby: RA.

    Flere detaljer

Se Rejsby, Tønder på kortet

Rejsby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Rejsby i Tønder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rejsby i Tønder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rejsby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rejsby i realtid.

Du kan tage til Rejsby med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rejsby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rejsby, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Tønder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rejsby, Tønder
Rejsby, Tønder Rejsby (tysk: Reisby) er en lille landsby i Sønderjylland med 274 indbyggere (2021), beliggende i Rejsby Sogn syd for Ribe. Landsbyen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark. Rejsby har station med togforbindelser til Esbjerg mod nord og Tønder mod syd. I landsbyen findes et lille værthus, som dog kun har åbent på bestilling af lokale, ligeledes er der at finde 1 hønseri, 1 smed på Horsbølvej og 2 antikvitetshandlere, hvoraf en af disse ligger i udkanten af landsbyen. Tæt ved den anden af disse, ligger byens efterskole, Rejsby Europæiske Efterskole. Skolen, som ledes af Karsten Friis, har eksisteret siden 1994, og var i 2008 i gang med en større udvidelse af elevfløjen. Tæt på jernbanen er Rejsby Feriecenter, som har til i den gamle kro, som er blevet renoveret til formålet. Tæt på Rejsby findes Kirkeskoven, der rummer et hedemoseområde med Klokke Ensian mm. Langs noget af Drivvejen vokser der masser af Maj-Gøgeurt. Og Rejsby har de seneste år haft en flok traner, som ses og høres tydeligt forskellige steder i oplandet. Rejsby grænser, som hele Tønder kommune, op til Vadehavet. Digerne som grænser op til Rejsby, er blevet forstærket efter år 2005, selvom der i første omgang var problemer med at skaffe midler til projektet.
Sådan kommer du til Rejsby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Rejsby i Tønder

Lettere at komme til Rejsby med appen!