Vej til Søbakkehuset i Holte med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Søbakkehuset?

De nærmeste stationer til Søbakkehuset er:

  • Søllerød Kro (Søllerødvej) er 375 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Borgmester Schneiders Vej (Øverødvej) er 766 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Søbakkehuset?

Disse Bus linjer standser nær Søbakkehuset: 190, 193, 194, 195.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Søbakkehuset?

Disse Jernbane linjer standser nær Søbakkehuset: A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Søbakkehuset i Holte

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Søbakkehuset i Holte, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Søbakkehuset på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Søbakkehuset i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Søbakkehuset? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Søllerød Kro (Søllerødvej); Borgmester Schneiders Vej (Øverødvej).

Du kan tage til Søbakkehuset med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 190, 193, 194, 195 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Søbakkehuset fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Søbakkehuset, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Holte, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Søbakkehuset, Holte
Lettere at komme til Søbakkehuset med appen!