Fortsæt til primært indhold

Vej til Skavemose Badesø i Ulfborg-Vemb med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Skavemose Badesø?

    Disse Bus linjer standser nær Skavemose Badesø: 270.

    Flere detaljer
Skavemose Badesø kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Skavemose Badesø i Ulfborg-Vemb

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skavemose Badesø i Ulfborg-Vemb, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skavemose Badesø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skavemose Badesø i realtid.

Du kan tage til Skavemose Badesø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 270

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skavemose Badesø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skavemose Badesø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ulfborg-Vemb, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skavemose Badesø, Ulfborg-Vemb
Lettere at komme til Skavemose Badesø med appen!