Vej til Svendborg i Svendborg med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Svendborg?

De nærmeste stationer til Svendborg er:

  • Svendborg Rutebilstation er 203 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Svendborg Plads A (Svendborg Kommune) er 205 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Svendborg Plads B (Svendborg Kommune) er 206 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Svendborg Færgehavn er 323 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Svendborg?

Disse Bus linjer standser nær Svendborg: 931.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Svendborg?

Disse Jernbane linjer standser nær Svendborg: RE.

Svendborg, Svendborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Svendborg i Svendborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Svendborg i Svendborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Svendborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Svendborg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Svendborg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Svendborg Rutebilstation; Svendborg Plads A (Svendborg Kommune); Svendborg Plads B (Svendborg Kommune); Svendborg Færgehavn.

Du kan tage til Svendborg med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 931 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Svendborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Svendborg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Svendborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Svendborg, Svendborg
Svendborg, Svendborg Svendborg er en havne- og søfartsby på det sydlige Fyn, med 27.210 indbyggere (2019). Svendborg er en gammel by og har selv i moderne tid bevaret sin ældre bykerne med smalle gader, torve og gårdmiljøer. Den er Fyns næststørste by efter Odense, ligger i Svendborg Kommune og hører til Region Syddanmark. Byen fejrede i 2003 sin 750-års fødselsdag. Svendborg ligger på en bakkeskråning ved farvandet Svendborgsund nær Svendborgsundbroen der forbinder Fyn med Tåsinge og er desuden endestation for jernbanestrækningen, Svendborgbanen. Fra Svendborgs havn går der færger til Ærø, Drejø, Skarø og Hjortø. Byen har altid været præget af søfart, idet beliggenheden ved Svendborgsund i relativ kort afstand til den vestlige Østersøs øvrige havnebyer, har gjort den til et ideelt sted for fremmede skibe. Også i nutiden er Svendborg driftig inden for søfart – med mange hjemmehørende skibe og rederier. Danmarks største virksomhed har sin oprindelse i Svendborg, idet kaptajn Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 købte et brugt dampskib og efterfølgende dannede A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 blev det fusioneret med Dampskibsselskabet af 1912 A/S og fik navnet A.P. Møller-Mærsk A/S. Dette selskab er i dag kendt i de fleste havne verden over. Fra Svendborg er der 19 kilometer til Rudkøbing på Langeland, 22 til Ringe, godt 24 til Faaborg og knap 42 kilometer til Odense. I marts 2008 blev Svendborg optaget i det internationale samarbejde af Cittaslow-byer.
Sådan kommer du til Svendborg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Svendborg med appen!