Vej til Ulvsborg i Dragsholm med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Ulvsborg fra de vigtigste steder i Dragsholm med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ulvsborg - Jernbane: Jernbane - 510R.

Sådan kommer du til Ulvsborg af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Gates D, Tårnby 151 min
Jernbane - 029029
Jernbane - RERE
Jernbane - 510R510R
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ulvsborg?

Disse Jernbane linjer standser nær Ulvsborg: Jernbane - 510R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ulvsborg i Dragsholm

Søger du vejvisning til Ulvsborg i Dragsholm, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane, Bus eller Færge køreplaner til Ulvsborg. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Ulvsborg.

Vælg Jernbane, Bus eller Færge muligheder, du kan tage for at komme til Ulvsborg. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: Jernbane - 510R.

Er du ved at planlægge din retur fra Ulvsborg, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Ulvsborg, Dragsholm
Ulvsborg, Dragsholm Ulvsborg Historisk Værksted er som navnet antyder et historisk værksted og arkæologisk frilandsmuseum, der ligger lidt syd for Asnæs i Odsherred nordvest for Holbæk. Ulvsborg formidler den tidlige middelalder i Danmark fra 1050-1250, i overgangen fra vikingetiden til middelalderen. Det består af en befæstet stormandsgård med hovedbygning, fæstningstårn og flere mindre værkstedsbygninger. Her formidles dagligdags aktiviteter som håndværk og madlavning. Et naturområde med skov, sø og eng er ligeledes en del af museet. Museet har en støtteforening ved navn Ulvsborgens Venner, der er med til levendegørelse af historie i perioder i løbet af sommeren.I løbet af året afholdes forskellige arrangementer som eksempelvis dage med bueskydning og et marked til påske. Der er også blevet af musikfestivaler, hvor bl.a. folkemusikgruppen Gny har optrådt.I 2014 frygtede museet at måtte lukke, da Odsherred Kommune havde sagt nej til at støtte med 1,4 mio. DKK til nye projekter.I 2017 blev Bob Rødsten ansat som direktør for Ulvsborg Historisk Værksted.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ulvsborg med appen!