Kuinka päästä kohteeseen Kalamajakas paikassa Harku kulkuvälineellä Bussi?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kalamajakas?

Lähimmät asemat kohteeseen Kalamajakas ovat:

  • Kallaste on 35 metriä päässä, 1 min kävelymatka.
  • Brooklyn on 699 metriä päässä, 10 min kävelymatka.
  • Keskpäeva Tee on 1040 metriä päässä, 14 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kalamajakas?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kalamajakas: 108, 237.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Kalamajakas, Harku

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Kalamajakas kaupungissa Harku, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Kalamajakas vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Kalamajakas.

Etsitkö kohteen Kalamajakas lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Kallaste; Brooklyn; Keskpäeva Tee.

Voit päästä kohteeseen Kalamajakas liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 108, 237

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Kalamajakas helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Kalamajakas matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Harku, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Kalamajakas, Harku
Matkusta määränpäähän Kalamajakas helpommin sovelluksen avulla!