Kuinka päästä kohteeseen Kalmuse Bussipeatus paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kalmuse Bussipeatus?

Lähimmät asemat kohteeseen Kalmuse Bussipeatus ovat:

  • Kalmuse Tee on 64 metriä päässä, 1 min kävelymatka.
  • Pirita on 364 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Supluse Puiestee on 506 metriä päässä, 7 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kalmuse Bussipeatus?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kalmuse Bussipeatus: 114, 34A, 38, 49.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Kalmuse Bussipeatus, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Kalmuse Bussipeatus kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Kalmuse Bussipeatus vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Kalmuse Bussipeatus.

Etsitkö kohteen Kalmuse Bussipeatus lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Kalmuse Tee; Pirita; Supluse Puiestee.

Voit päästä kohteeseen Kalmuse Bussipeatus liikennevälineillä: Bussi tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 114, 34A, 38, 49

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Kalmuse Bussipeatus helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Kalmuse Bussipeatus matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Kalmuse Bussipeatus, Tallinn
Matkusta määränpäähän Kalmuse Bussipeatus helpommin sovelluksen avulla!