Fortsæt til primært indhold

Vej til Middelaldercentret i Danmark med Jernbane eller Bus?

Se Middelaldercentret, Danmark, på kortet

Vejvisning til Middelaldercentret fra de vigtigste steder i Danmark med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Middelaldercentret

  • JernbaneJernbane:710RRETOGBUS
Spørgsmål & svar
  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Middelaldercentret?

    Disse Jernbane linjer standser nær Middelaldercentret: 710R, RE, TOGBUS

Se Middelaldercentret, Danmark, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app

Offentlig transport til Middelaldercentret i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Middelaldercentret i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Middelaldercentret på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Middelaldercentret i realtid.

Jernbane:710RRETOGBUS

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Middelaldercentret fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Middelaldercentret, hvilket er grunden til at over 1.5 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Placering: Danmark

Middelaldercentret
MiddelaldercentretMiddelaldercentret er et frilandsmuseum, oplevelses- og forsøgscenter med fokus på dansk middelalder omkring år 1400. Museet ligger i den nordlige udkant af Sundby på Lollandssiden af Guldborgsund lige over for Nykøbing Falster og er områdets mest populære attraktion. På centret er der opbygget en del af en typisk dansk købstad, hvor der bl.a. forefindes håndværkerhuse, handelsboder og en havn med tilhørende små og store skibe. Museets ansatte er iført periodens dragter, bebor husene og varetager dagligdags aktiviteter fra middelalderen som madlavning, håndværk og våbentræning. Centret råder desuden over et arsenal af periodens våben, bl.a. blider, hvoraf den ene er verdens største, ballista og krudtvåben som hagebøsser og en bombard, der demonstreres dagligt i sæsonen. Omkring 100 gange hver sæson afvikles der ridderturneringer. Museet har både faste ansatte og kommunalt beskæftigede. Derudover findes en støtteforening, hvorfra en stor gruppe frivillige deltager i formidlingen. Alle aktører "lever i middelalderen", hvilket betyder, at de ikke kender til moderne ting som fjernsyn og mobiltelefoner. Frem til januar 2015 var historiker og foredragsholder Kåre Johannessen museumsinspektør på museet. Udover almindelig museumsvirksomhed driver Middelaldercentret omfattende forskning i middelalderen og forskellige middelalderteknologier, og man har rekonstrueret bl.a. våben, skibe, klædedragter, løftemekanismer og dykkerudstyr. Museet har vundet anseelse som et af de mest autentiske steder i Europa inden for perioden middelalder. Grundet Middelaldercentrets unikke bygninger og autenticitet er byen blevet brugt i adskillige film, dokumentarer og tv-serier, og personale og udstyr er ligeledes indgået i flere produktioner.
Sådan kommer du til Middelaldercentret med offentlig transport – Om stedet
Nemmere at komme til Middelaldercentret i...