Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar École Communale François Lapière in Beyne-Heusay via Bus?

Routeaanwijzingen naar École Communale François Lapière (Beyne-Heusay) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs École Communale François Lapière komen

Hoe gaan naar École Communale François Lapière via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Welke Buslijnen stoppen nabij École Communale François Lapière?

    Deze Buslijnen stoppen nabij École Communale François Lapière: 10, 68.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar École Communale François Lapière in Beyne-Heusay

Vraag jij je af hoe je naar École Communale François Lapière geraakt in Beyne-Heusay, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar École Communale François Lapière te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar École Communale François Lapière te gaan.

Je kan naar École Communale François Lapière reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 68

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar École Communale François Lapière eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar École Communale François Lapière gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beyne-Heusay, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

École Communale François Lapière, Beyne-Heusay
Makkelijker om bij École Communale François Lapière te komen met de app!