Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Begraafplaats Asbeek in Asse via Bus, Trein, Sneltram of Metro?

Routeaanwijzingen naar Begraafplaats Asbeek (Asse) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Begraafplaats Asbeek komen

Hoe gaan naar Begraafplaats Asbeek via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Begraafplaats Asbeek via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Begraafplaats Asbeek in Asse te komen?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Asse vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Begraafplaats Asbeek in Asse.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Begraafplaats Asbeek?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Begraafplaats Asbeek: 213, 214, 625.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Begraafplaats Asbeek?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Begraafplaats Asbeek: AALST - DENDERMONDE.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Begraafplaats Asbeek in Asse

Vraag jij je af hoe je naar Begraafplaats Asbeek geraakt in Asse, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Begraafplaats Asbeek te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Begraafplaats Asbeek te gaan.

Je kan naar Begraafplaats Asbeek reizen via Bus, Trein, Sneltram of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 213, 214, 625 Trein: AALST - DENDERMONDE

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Begraafplaats Asbeek eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Begraafplaats Asbeek gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Asse, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Begraafplaats Asbeek, Asse
Makkelijker om bij Begraafplaats Asbeek te komen met de app!