Vej til Aquaporin i Kongens Lyngby med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aquaporin?

De nærmeste stationer til Aquaporin er:

  • Ravnholm St. er 393 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Lundtofte Skole (Nøjsomhedsvej) er 407 meter derfra, 6 minutters gang.
  • S. Willumsens Vej (Lundtoftevej) er 635 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Aquaporin?

Disse Bus linjer standser nær Aquaporin: 150S, 183, 190, 40E.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Aquaporin?

Disse Jernbane linjer standser nær Aquaporin: 910.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aquaporin i Kongens Lyngby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aquaporin i Kongens Lyngby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aquaporin på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aquaporin i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aquaporin? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ravnholm St.; Lundtofte Skole (Nøjsomhedsvej); S. Willumsens Vej (Lundtoftevej).

Du kan tage til Aquaporin med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 150S, 183, 190, 40E; Jernbane: 910.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aquaporin fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aquaporin, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Kongens Lyngby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aquaporin, Kongens Lyngby
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Aquaporin med appen!