Vej til Bregninge i Nysted med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Bregninge fra de vigtigste steder i Nysted med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bregninge

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Bregninge?

Disse Bus linjer standser nær Bregninge: Bus - 730.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bregninge i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bregninge i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bregninge på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bregninge i realtid.

Du kan tage til Bregninge med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bregninge fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bregninge, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bregninge, Nysted
Lettere at komme til Bregninge med appen!