Vej til Døllefjelde i Nysted med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Døllefjelde, Nysted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Døllefjelde fra de vigtigste steder i Nysted med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Døllefjelde

  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Døllefjelde?

De nærmeste stationer til Døllefjelde er:

  • Østerby (Bruun Allé) er 69 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Døllefjelde Kirke (Døllefjeldevej) er 84 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Døllefjelde?

Disse Jernbane linjer standser nær Døllefjelde: Jernbane - 710R.

Døllefjelde, Nysted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Døllefjelde i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Døllefjelde i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Døllefjelde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Døllefjelde i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Døllefjelde? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Østerby (Bruun Allé); Døllefjelde Kirke (Døllefjeldevej).

Du kan tage til Døllefjelde med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Døllefjelde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Døllefjelde, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Døllefjelde, Nysted
Døllefjelde, Nysted Døllefjelde ligger på det sydøstlige Lolland og er en lille landsby beliggende i Guldborgsund Kommune der tilhører Region Sjælland. Navnets første led er sandsynligvis døl, som betyder "en lavning i landskabet", og andet led i ordet har forbindelse til det moderne ord fjeld i betydningen "øde udyrket område" (ikke et bjerg). Døllefjelde skulle altså sandsynligvis betyde "en øde uopdyrket lavning". Landsbyen nævnes første gang i 1362, men er nok ældre. I 1423 omtales en mindre, adelig sædegård i byen. I tilknytning til landsbyens ”centrale” del ved kirken, findes to områder med nogle få huse, Østerby og Vesterby, og ca. 600 meter mod vest et moderne villakvarter ved landevejen mellem Nysted og Sakskøbing, hvor også Døllefjelde Forsamlingshus ligger. Her har den lokale Døllefjelde-Musse Idrætsforening sine faciliteter og holder hvert år i Bededagsferien et stort marked kaldet Døllefjelde-Musse Marked. I byen findes er erhvervsgartneri og Døllefjelde Smedje, et værksted for landbrugsmaskiner, samt en forhenværende skole, opført 1840.
Sådan kommer du til Døllefjelde med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Døllefjelde med appen!