Vej til Lågerup i Nysted med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Lågerup fra de vigtigste steder i Nysted med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lågerup

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Lågerup?

Disse Bus linjer standser nær Lågerup: Bus - 730.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lågerup i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lågerup i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lågerup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lågerup i realtid.

Du kan tage til Lågerup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lågerup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lågerup, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lågerup, Nysted
Lågerup, Nysted Lågerup er en lille landsby på det sydøstlige Lolland, tæt på Kettinge. Landsbyen ligger i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Navnets første led er sandsynligvis mandsnavnet Laghi og endelsen er ordet torp, der betyder "udflyttersted", altså "det hvortil Laghi flyttede" engang før 1100. Landsbyen er ganske lille, men de få gårde ligger tæt sammen i et for Lolland ukarakteristisk bakket landskab. Landsbyen ligger nemlig på den morænedannelse, der strækker sig fra Nysted over Maribosøerne til Ravnsby Bakker på Nordvestlolland. Der har været gravet grus i området omkring Kettinge og Lågerup i mange år, og det har efterladt landskabet med endnu flere huller i form af forladte grusgrave. I en af disse tæt på Lågerup ligger en motocrossbane, Lågerupbanen.
Sådan kommer du til Lågerup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lågerup med appen!