Vej til Flygtningekirkegården (Oksbøl) i Blåvandshuk med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Flygtningekirkegården (Oksbøl), Blåvandshuk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Flygtningekirkegården (Oksbøl) fra de vigtigste steder i Blåvandshuk med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Flygtningekirkegården (Oksbøl)

  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Flygtningekirkegården (Oksbøl)?

De nærmeste stationer til Flygtningekirkegården (Oksbøl) er:

  • Blåvandshuk Skole er 711 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Baunhøj St. er 763 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Flygtningekirkegården (Oksbøl)?

Disse Jernbane linjer standser nær Flygtningekirkegården (Oksbøl): Jernbane - PP.

Flygtningekirkegården (Oksbøl), Blåvandshuk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Flygtningekirkegården (Oksbøl) i Blåvandshuk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Flygtningekirkegården (Oksbøl) i Blåvandshuk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Flygtningekirkegården (Oksbøl) på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Flygtningekirkegården (Oksbøl) i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Flygtningekirkegården (Oksbøl)? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Blåvandshuk Skole; Baunhøj St..

Du kan tage til Flygtningekirkegården (Oksbøl) med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - PP

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Flygtningekirkegården (Oksbøl) fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Flygtningekirkegården (Oksbøl), hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Blåvandshuk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Flygtningekirkegården (Oksbøl), Blåvandshuk
Flygtningekirkegården (Oksbøl), Blåvandshuk Flygtningekirkegården, som er beliggende i den østlige del af Aal Plantage ved Oksbøl på Præstegårdsvej, blev anlagt under 2. verdenskrig. Kirkegården, hvor 1.796 personer er begravet, blev oprettet med det formål at bisætte flygtninge og soldater, der døde i flygtningelejren i Oksbøl. Der findes i dag et mindeanlæg med hundredvis af stenkors på området.
Sådan kommer du til Flygtningekirkegården (Oksbøl) med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Flygtningekirkegården (Oksbøl) med appen!