Vej til Bordrup i Blåvandshuk med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Bordrup fra de vigtigste steder i Blåvandshuk med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bordrup

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Bordrup?

De nærmeste stationer til Bordrup er:

  • Blåvandvej V Bordrupvej er 984 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Bordrup?

Disse Bus linjer standser nær Bordrup: Bus - 140, Bus - 240.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bordrup i Blåvandshuk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bordrup i Blåvandshuk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bordrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bordrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bordrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Blåvandvej V Bordrupvej.

Du kan tage til Bordrup med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 140, Bus - 240

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bordrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bordrup, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Blåvandshuk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bordrup, Blåvandshuk
Lettere at komme til Bordrup med appen!