Vej til Fræer Kirke i Skørping med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Fræer Kirke, Skørping, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Fræer Kirke fra de vigtigste steder i Skørping med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fræer Kirke - Bus: Bus - 380; Jernbane: Jernbane - IC.

Sådan kommer du til Fræer Kirke af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Naviair Tower Syd, Tårnby 348 min
Jernbane - 029029
Jernbane - ICIC
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Fræer Kirke?

De nærmeste stationer til Fræer Kirke er:

  • Fræer (Rebild Kommune) er 187 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Fræer Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Fræer Kirke: Bus - 380.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Fræer Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Fræer Kirke: Jernbane - IC.

Fræer Kirke, Skørping, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fræer Kirke i Skørping

Søger du efter vejvisning til Fræer Kirke i Skørping, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Fræer Kirke med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus, Jernbane eller Færge og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Fræer Kirke - Bus: Bus - 380; Jernbane: Jernbane - IC.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Fræer (Rebild Kommune).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Fræer Kirke på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Fræer Kirke på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Fræer Kirke, Skørping
Fræer Kirke, Skørping Fræer Kirke ligger i landsbyen Fræer, cirka 19 kilometer syd for Aalborg (Region Nordjylland). Indtil Kommunalreformen i 2007 hørte den under Skørping Kommune (Nordjyllands Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 var kirken del af Hellum Herred (Ålborg Amt). Kor og skib er opført i romansk tid af granitkvadre over skråkantsokkel. Skibet har en skråkantet gesims, som muligvis er en skråkantsokkel fra en nedlagt kirke i området. Den rundbuede nordportal med profilerede kragbånd er bevaret i brug. Syddøren er tilmuret og kan skimtes i murværket. Der er bevaret flere romanske vinduer, som alle er tilmurede. Tårnet er opført omkring år 1500 af genanvendte kvadre og teglsten. Overdelen er ommuret og pyramidetaget menes at stamme fra 1783. Klokken har ingen indskrift, men dateres til midten af 1100-tallet. Korgavlen blev ombygget i 1883, og hele kirken hovedrepareret i 1927. Den runde korbue er bevaret med profilerede kragsten. Koret fik i sengotisk tid indbygget seksribbet hvælv. Senere fik skibet indbygget tre fag otteribbet krydshvælv. I korets sydvæg ses en tragtformet rund granitsten, formodentlig en piscina, der i katolsk tid blev brugt til at lede dåbsvandet ned i gulvet. Det kvadermurede alterbord med helgengrav stammer formodentlig fra den romanske kirke, det dækkes af en træbeklædning fra 1600-tallet. Altertavlen er et maleri fra 1949 af Rud-Petersen, maleriet er en kopi af Rud-Petersens egen altertavle fra 1939 til Oue Kirke (Hindsted Herred). Maleriet blev indkøbt til Fræer kirke i 1957. Et tidligere altertavlemaleri fra 1898 af Axel Hou er nu ophængt i tårnrummet bag orglet. Prædikestolen dateres til 1593 og bærer våben for Niels Mouridsen Brenderup og Maren Høeg. Den romanske granitfont har glat kumme og pyramidestubformet fod med ornamenter.
Sådan kommer du til Fræer Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Fræer Kirke med appen!