Vej til Havrelukke i Møn med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Havrelukke fra de vigtigste steder i Møn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Havrelukke Bus: Bus - 678.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Havrelukke?

De nærmeste stationer til Havrelukke er:

  • Møns Klint Camping (Klintevej) er 1064 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Havrelukke?

Disse Bus linjer standser nær Havrelukke: Bus - 678.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Havrelukke i Møn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Havrelukke i Møn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Havrelukke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Havrelukke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Havrelukke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Møns Klint Camping (Klintevej).

Du kan tage til Havrelukke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 678.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Havrelukke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Havrelukke, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Møn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Havrelukke, Møn
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Havrelukke med appen!