Vej til Kildebakke St. i Danmark med Jernbane, Bus eller Metro

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Kildebakke St. fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Metro

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Kildebakke St. af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Frederiksberg 42 min
Gå
Jernbane - F
Jernbane - A
Fra Glostrup Hospital, Glostrup 61 min
Gå
Jernbane - BX
Jernbane - A
Fra Scandic Copenhagen, Indre By, København 25 min
Jernbane - A
Fra Møntvask, Østerbro, København 18 min
Gå
Jernbane - A
Fra Fisketorvet, Vesterbro, København 34 min
Gå
Jernbane - A

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Kildebakke St.?

Hvilke Bus linjer standser nær Kildebakke St.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 86+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Kildebakke St. i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane, Bus eller Metro køreplaner til Kildebakke St.. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Kildebakke St..

Vælg Jernbane, Bus eller Metro muligheder, du kan tage for at komme til Kildebakke St.. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: A; Bus: 166, 30E, 68.

Er du ved at planlægge din retur fra Kildebakke St., men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Kildebakke St.
Kildebakke St. Kildebakke Station er en S-togs-station, der ligger i Gladsaxe Kommune midt mellem bydelene Buddinge, Søborg og Vangede. Den ligger på Hareskovbanen (tidl. København-Slangerup Banen) og åbnede som S-togsstation 25. september 1977. Der har tidligere været et bemandet billetsalg på stationen, men der sælges nu kun billetter fra en automat. Adgang til stationen kan ske enten fra et lille butikstorv ved Solnavej eller fra Ericavej. Der er kun adgang i den ene ende af perronen. Ved butikstorvet ved Solnavej går linje 68, og 250 meter fra stationen går linje 176 i krydset Ericavej/Fennevangen. I forbindelse med køreplanskiftet 8. januar 2006 blev linje A+ (som ikke kører mere) forlænget fra Østerport til Buddinge, med stop på Kildebakke. Dette blev af DSB begrundet med, at man i de tidligere passagertællinger kunne måle, at stadigt flere rejste fra Kildebakke og ind til København. Ved en renovering af stationen i 2013 blev der i samarbejde mellem DSB og Gladsaxe Kommune opsat fire store tegninger af tog af Ib Spang Olsen. Ib Spang Olsen, der selv havde boet i kommunen, var kendt for sine smukke og folkekære tegninger, heriblandt netop flere med tog, så udsmykningen af stationen var en fin anledning til at hædre ham.
Sådan kommer du til Kildebakke St. med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere