Fortsæt til primært indhold

Vej til Shelter i Lillerød med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Shelter?

  De nærmeste stationer til Shelter er:

  • Kongevejen (Nymøllevej) er 212 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Vestervang (Sjælsø Allé) er 881 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Shelter?

  Disse Bus linjer standser nær Shelter: 336, 381, 385, 55E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Shelter?

  Disse Jernbane linjer standser nær Shelter: A.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Shelter i Lillerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Shelter i Lillerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Shelter på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Shelter i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Shelter? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kongevejen (Nymøllevej); Vestervang (Sjælsø Allé).

Du kan tage til Shelter med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 336, 381, 385, 55E Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Shelter fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Shelter, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Lillerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Shelter, Lillerød
Lettere at komme til Shelter med appen!