Vej til Skibhuskvarteret i Odense med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Skibhuskvarteret fra de vigtigste steder i Odense med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skibhuskvarteret Jernbane: Jernbane - IC, Jernbane - ICL; Bus: Bus - 81.

Sådan kommer du til Skibhuskvarteret af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg Væddeløbsbane 242 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Gå
Fra Måløv Flyveplads 165 min
Gå
Jernbane - C
Jernbane - ICIC
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skibhuskvarteret?

De nærmeste stationer til Skibhuskvarteret er:

  • Sct. Hans Skole (Odense Kommune) er 139 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Thorkildsgade (Odense Kommune) er 346 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Lyøgade (Odense Kommune) er 347 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Hørdumsgade (Odense Kommune) er 505 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Emillievej (Odense Kommune) er 682 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Skibhuskvarteret?

Disse Jernbane linjer standser nær Skibhuskvarteret: Jernbane - IC, Jernbane - ICL.

Hvilke Bus linjer standser nær Skibhuskvarteret?

Disse Bus linjer standser nær Skibhuskvarteret: Bus - 81.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skibhuskvarteret i Odense

Søger du efter vejvisning til Skibhuskvarteret i Odense, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Skibhuskvarteret med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Skibhuskvarteret - Jernbane: Jernbane - IC, Jernbane - ICL; Bus: Bus - 81.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Sct. Hans Skole (Odense Kommune); Thorkildsgade (Odense Kommune); Lyøgade (Odense Kommune); Hørdumsgade (Odense Kommune); Emillievej (Odense Kommune).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Skibhuskvarteret på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Skibhuskvarteret på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Skibhuskvarteret, Odense
Skibhuskvarteret, Odense Skibhuskvarteret er et område, der udgør den nordligste del af postdistrikt 5000 Odense C. Kvarteret afgrænses mod syd af jernbanen Fynske hovedbane og mod vest af Odense Indre Havn og Odense Kanal. Kvarteret har ry for at være meget selvstændigt og være en by i byen. Bydelen har fået sit navn efter Skibhusvej, der fører ud til landsbyen Skibhusene, der tidligere var Odenses havneby. Større veje i Skibhuskvarteret er Skibhusvej, Tolderlundsvej, Buchwaldsgade, Kochsgade og Døckerslundsvej. Der er forbindelse fra Odense Banegård Center med FynBus. I bydelen finder man bl.a. Sct. Hans Skole, Socialstyrelsen, IT-virksomheden Umbraco, Fredens Kirke, Marienlystcentret, Skibhusskoven, Bazar Fyn og butiks- og boligkomplekset Skibhustorvet med bl.a. Kvickly-varehus. Skibhusvej er desuden den handelsgade udenfor Odenses gågademiljø, der har det bredeste udbud af udvalgsvareforretninger.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Skibhuskvarteret med appen!