Fortsæt til primært indhold

Vej til Vindelev Kirke i Jelling med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Vindelev Kirke fra de vigtigste steder i Jelling med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vindelev Kirke

  • Bus Bus: Bus - 215, Bus - 321

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Vindelev Kirke?

    Disse Bus linjer standser nær Vindelev Kirke: Bus - 215, Bus - 321.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vindelev Kirke i Jelling

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vindelev Kirke i Jelling, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vindelev Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vindelev Kirke i realtid.

Du kan tage til Vindelev Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 215, Bus - 321

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vindelev Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vindelev Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Jelling, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vindelev Kirke, Jelling
Lettere at komme til Vindelev Kirke med appen!