Kuinka päästä kohteeseen Mustjõe paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Mustjõe?

Lähimmät asemat kohteeseen Mustjõe ovat:

  • Looga on 523 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
  • Mustjõe on 582 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Forelli on 959 metriä päässä, 13 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Mustjõe?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Mustjõe: 145, 207, 42, 43.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Mustjõe, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Mustjõe kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Mustjõe vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Mustjõe.

Etsitkö kohteen Mustjõe lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Looga; Mustjõe; Forelli.

Voit päästä kohteeseen Mustjõe liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 145, 207, 42, 43

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Mustjõe helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Mustjõe matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Mustjõe, Tallinn
Matkusta määränpäähän Mustjõe helpommin sovelluksen avulla!